اولین در کیفیت

      ایرانیان نخستین کسانی بودند که از گذشته‌های دور به ویژگی‌های خوراکی و درمانی عرق حاصل از تقطیر گیاهان و گل سرخ (محمدی) پی برده‌اند. طبق اسناد بین‌المللی، مبداء تولید گلاب، ایران بوده است، ابن سینا، تحقیقات وسیعی در مورد استخراج اسانس‌ها به روش تقطیر داشته‌است. گلابگیری و استحصال عرقیات در گذشته در بسیاری از شهرهای کشور بالاخص در شهر کاشان رواج داشته است.

tarikhcheدر قرن پیش که هنوز موج صنعتی شدن به ایران نرسیده بود، اجداد ما گلابگیری و تولید عرقیات را به صورت سنتی تولید می کردند و هر نسلی ابداعی در این کار کرد و محصول جدیدی اضافه کرد و دستگاه تقطیر جدیدی ساخت تا به دوران معاصر رسید. سبک زندگی عوض شد و کار ما هم بایستی تغییری کلی میکرد و به قول امروزی ها به روز میشد. این شد که گلابگیری سنتی نارون علوی کاشان تبدیل شد به کارخانه گلاب و عرقیات. زمینی در علوی مشهد اردهال کاشان به مساحت 10هزار متر مربع تهیه شد و پس از ساخت ساختمان، کارخانه با دستگاه های مدرن که طراحی آن توسط خودمان انجام شده است و با کمک صنعتگران بومی و غیربومی، تجهیز شد. برای هر چه علمی تر شدن تولید و مطابقت با استانداردهای روز، آزمایشگاه مجهزی در محل کارخانه احداث شد تا دانش آموختگان داروسازی، تغذیه و گیاهان دارویی بر فرایند تولید نظارت کنند.


بدیهی است بهترین نتیجه با استفاده از مواد اولیه مرغوب و مناسب برای تقطیر حاصل می شود، از اینرو با همکاری کشاورزان و مهندسین کشاورزی اکثر گیاهان مورد استفاده توسط شرکت و با نظارت مستقیم از نقاط مختلف ایران تهیه و جهت تولیدات شرکت نارون علوی کاشان استفاده می گردد .
بسته بندی در کنار کیفیت یکی از مهمترین قسمت های عرضه محصول است، از اینرو ظروف با لیتراژ استثنایی و طراحی خاص برای محصولات در نظر گرفته شد تا جذابیت ظاهری کالا نیز به کیفیت و تجربه تولید افزوده شود و وجه تماییز ما را در کیفیت با ظاهری خاص نشان دهد . حال تولیدات ما با بهترین کیفیت، از بهترین مواد اولیه، بدون هیچ گونه افزودنی، صد در صد طبیعی و خالص، با قیمتی مناسب در سراسر کشور عزیزمان در دسترس شماست.
آنچه که باعث تلاش روز افزون ما در جهت رشد و توسعه و افزایش کیفیت محصول و بسته بندی و نیز و ارائه محصولات جدید میشود
رضایت مندی و حمایت شما عزیزان است .
نارون ، سلامت روح و تن